CTL (bus)camperbouw

Sinds een aantal jaren, bouwen wij bedrijfsbussen om tot volwaardige bus-campers. De bus-camper kunnen wij bouwen van ” basic ” tot ” hypermodern “.

U kunt zelf een busje kopen en wij bouwen alles in op maat.

Er zijn n.l. vele mogelijkheden.( opklapbaar bed ( 195 -140), vloerverwarming, kachel, toilet / douche, warm-/koudwater, draaistoelen, zitje, kasten, watervoorziening, gas-aansluitingen, U.S.B. poorten, Maxxfan, Heki luik, luifel, gasuitvoer naar buiten voor BBQ, ..en nog veel meer… )

Afhankelijk van de lengte van de bus, bespreken wij met u de opties en mogelijkheden.

Nadat wij het busje ‘strippen’ en kaal maken , starten wij met het leggen van diverse elektra en waterleiding. Daarna wordt de gehele bus geïsoleerd en worden de ramen geïnstalleerd. ( hoeveel er dat worden, is ook afhankelijk van de bus en uw voorkeuren) In de spanten komt schapenwol ( hoge isolatiewaarde en zorgt voor ventilatie) waarna de wanden worden bekleed met dikke isolatie ( Extreme) Diverse doorvoeren van elektra en water worden gezaagd.

De vloer wordt aangepast ( waar nodig) en het vinyl wordt verlijmd op de vloer. Dan begint het opbouwen van de bus-camper met houtmateriaal.

Het interieur kunt u kiezen qua kleurstellingen en indeling. Het hout is van een stevig en hoge kwaliteit, bewerkt met HPL wat ook zorgt voor een mooie en sterke ‘look’.

Mocht u een bedrijfsbusje ( VW T 4 / T 5 , Citroen Jumper, Peugeot Boxer, Fiat Ducato, …..ander merk ) hebben en deze willen ombouwen tot camper, komt dan langs. Wij kunnen samen met u afstemmen en bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Hieronder een mooie T 5 volkswagen bedrijfswagen omgebouwd tot retro buscamper

Bovenstaande ziet u 2 Volkswagen T 5 Buscampers, geheel op maat gemaakt voor de klant.

Bovenste buscamper: Duifblauw , – onderste buscamper: Hemelsblauw . Beide met een klapdak ( opties: klapdak of slaapdak)

Diverse buscampers H2 L1/L2 ( 5.40 m / 6.00 m) Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper

Hieronder een Fiat Ducato en een Peugeot Boxer – omgebouwd naar comfortabele buscamper!

Vakantie is lekker camper-en met vrienden !

Kortom: een buscamper bouwen we op maat