Accessoires

Caravanmovers

Wij verkopen in onze zaak 2 merken movers. Dit zijn Reich en Enduro. Dit zijn door de jaren heen betrouwbare en degelijke movers gebleken.Wij zijn scherp geprijsd en u kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. . Kijk op onze site bij het kopje : movers !

Airco’s

Zowel dak- als bankairco’s zijn leverbaar. Afhankelijk van uw wensen in de caravan adviseren wij u graag om de juiste airco uit te zoeken. De meest voorkomende airco’s zijn Truma en Dometic.

Fietsendragers

Voor de actieve caravanbezitter hebben wij een groot assortiment fietsendragers voor zowel voorop de dissel of achterop de caravan. Wij leveren Fiamma, Thule en Enduro. Ook voor de vouwwagen hebben wij speciale opzetsytemen waarop de fietsendragers makkelijk gemonteerd kunnen worden.

Enduro verschuifbare fietsendrager

Schotelantennes en zonnepanelen

Om op een camping, t.v. te kunnen kijken, leveren wij schotelantennes. Hierin wordt er onderscheidt gemaakt tussen: statiefschotels ( deze zet u naast uw caravan) , handbediende dakschotels en de semi-/ of vol automatische dakschotels.

Zonnepanelen is voor het opladen voor de huishoudaccu van uw camper, zodat je niet naar een camping hoeft. Ook de T.V. kan hierop goed draaien met natuurlijk een goede accu!

Zonnepaneel met controlepaneel
Travel Vision satelietschotel

Toiletvloeistof 

Nieuw in ons bedrijf is en natuurlijk toiletvloeistof Solbio. Produkt is voor afvaltank,wc spelwater, vuilwater en te gebruiken als toiletreiniger. Weg met geurtjes en putluchtjes. Reinigt de tanks en leidingen grondig en houdt het toilet schoon en fris. Voorkomt tevens zwarte vlokken en verwijdert kalkaanslag. Met een makkelijke doseerknop te doseren.

Schoonmaakmiddelen

1-2-3 producten

Niet alleen wilt u uw caravan op vakantie er mooi uit laten zien maar ook na de vakantie is het van belang om uw caravan te onderhouden. Wij leveren het volledige schoonmaakassortiment van 1-2-3 producten:
•    shampoo en zwarte strepen verwijderaar
•    poetsproducten ( vloeibaar en vast)
•    tentdoekreiniger en impregneer
•    watertankreiniger
•    wasborstels

Waxoyl behandeling

3 jaar gegarandeerde bescherming voor uw caravan of camper

Om uw caravan langdurig te beschermen tegen alle weersinvloeden, kunnen wij een speciale wasbehandeling verzorgen: Waxoyl behandeling. De caravan wordt in eerste instantie diep gereinigd waarna deze in een speciale pre-cleaner wordt gezet die ervoor zorgt dat de poriën van de lak iets open gaan. Daarna wordt de wax opgebracht. Deze behandeling zorgt ervoor dat de wax lang zijn werk doet en het vuil afstoot en nauwelijks opneemt. Ook bestaat dit product voor de kussens zodat deze geen vocht of vuil opnemen.