Werkplaats

Werkplaats

Bij het onderhoud van uw caravan, camper of vouwwagen is het verstandig om eens in de 2 a 3 jaar een volledige onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. ( afhankelijk van hoeveel u met de caravan rijdt)

Bij deze beurt wordt uw caravan zowel op technisch, mechanisch en elektronisch gebied nagekeken. Bij deze onderhoudsbeurt behoort ook een vochtmeting en het checken van alle gasinstallaties in de caravan.

Onze werkplaats beschikt over 2 moderne caravanbruggen en een remmentest bank. Voor bandenvervanging, advies en montage kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Voor het inbouwen en het onderhouden van diverse accessoires zoals airco’s en movers, kunt u gebruik maken van onze service.

Nadat uw caravan goedgekeurd is, krijgt deze een onderhoudssticker met daarbij een onderhoudsrapport.

Als er onderdelen vervangen moeten worden, wordt dit ook aangegeven op het formulier. Tevens is er ruimte voor de monteur om opmerkingen te maken ( bijv. volgend jaar nieuwe banden ivm de levensduur)  Op deze manier weet u wat er aan uw caravan gebeurd is en met u actueel op de hoogte. Het rapport wordt altijd door de monteur ondertekent ter goedkeuring. Mocht het zo zijn dat er bij de onderhoudsbeurt een gebrek naar voren komt, waardoor er GEEN goedkeuring tot stand kan komen dan zal de monteur met u contact opnemen en het defect met u doornemen. Met uw goedkeuring voor vervanging van een belangrijk onderdeel van uw caravan, kan de goedkeuring wel tot stand komen.